نکات کلیدی پایش وضعیت سرورها در پروسه مجازی سازی

نکات کلیدی پایش وضعیت سرورها در پروسه مجازی سازی

1- برای بدست آوردن baseline دقیق بایستی پایش وضعیت سرور را حداقل به مدت 1 ماه انجام داد.

2- یکی از اهداف اصلی پایش وضعیت سرورها بدست آوردن ساعت اوج کاری سرور و نیز مدت زمان ادامه آن می باشد. دانستن ساعت اوج کاری هر سرور به کمک می کند تا از قرار دادن چند سرور مجازی با ساعت اوج کاری یکسان بر روی یک سرور فیزیکی (که باعث اختلال در کار ماشین های مجازی خواهد شد) خودداری کنیم و در عوض سرورهایی را به صورت مجازی بر روی یک سرور فیزیکی قرار دهیم که ساعت های اوج کاری متفاوتی دارند.

3- برای بدست آوردن زمان اوج کاری سرور بایستی پایش وضعیت را در زمان های مختلف انجام داده و نتایج بدست آمده را با هم مقایسه کرد. به عنوان مثال یک برنامه زمانبدی پیشنهادی می تواند: روزهای عادی هفته از ساعت 7 تا 9، 11 تا 14 و 15 تا 18. (که معمولا زمان اوج کاری می باشد.) روزهای عادی هفته در ساعت غیر اوج کاری. در روزهای تعطیل هفته و در زمان های مختلف مثل صبح و بعدازظهر. و نهایتا در شب ها که معمولا وظایف از پیش تعیین شده سرورها مثل تهیه پشتیبان (Backup) از اطلاعات اتفاق می افتد.

4- در ضمن اگر  بعضی از سرورها در زمان خاصی مثلا یک فصل سال ترافیک و بار کاری بیشتری دارند باید حتما مد نظر قرار گیرد و baseline بر اساس آن تنظیم شود.

5- هر اندازه اطلاعات بدست آمده از نحوه کار سرور دقیق تر باشد، نقشه بهتری از کل بار کاری شبکه بدست می آید و در نتیجه پروسه ی مجازی سازی به صورت صحیح تری انجام می شود.

شکل زیر نمونه ای از نتیجه پایش بار کاری یک سرور نشان می دهد.
نکات-کلیدی-پایش-وضعیت-سرورها-در-پروسه-مجازی-سازی
baseline بدست آمده از پایش وضعیت سرور برای یک فایل سرور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 4 =