بررسی اتوماتیک کردن ذخیره اطلاعات Auto Storage Tiering

بررسی اتوماتیک کردن ذخیره اطلاعات Auto Storage Tiering

Automated tiered storage یا بعضی جاها با automated storage tiering نیز شناخته می شود عبارت است از فرایند اتوماتیک کردن ذخیره اطلاعات بر روی دستگاه های ذخیره سازی متفاوت یا tierr های مختلف. شاید با خودتون بگید اصلا Storage Tiering یعنی چی ؟ به عبارت خیلی ساده می توان از کنار هم قراردادن هاردهای پرسرعت مثل SSD و هاردهای سرعت پایینتر یک فضای ذخیره‌سازی ایجاد کرد که اطلاعات بر اساس کارایی و ظرفیت در میان این منابع ذخیره سازی بچرخند.

بررسی اتوماتیک کردن ذخیره اطلاعات Auto Storage Tiering

به شکل بالا دقت کنید، اگر نیاز بود که اطلاعات مداوم در دسترس باشد و خواندن و نوشتن بر روی اطلاعات زیاد انجام می شود اطلاعات بر روی Tier های بالاتر ذخیره شود مثل Tier1 یا Tier 2 و برای اطلاعاتی مثل بایگانی اطلاعات بر روی Tier های پایین تر که ظرفیت بیشتر و سرعت دسترسی پایین تری دارند.به عبارتی هرچه به سمت راست می رویم ظرفیت بیشتر و سرعت خواندن و نوشتن کمتر می شود و هرچه به سمت چپ می رویم سرعت خواندن و نوشتن بالا می رود و ظرفیت کاهش پیدا می کند. شکل زیر نیز گویا همین مطلب می باشد.

بررسی اتوماتیک کردن ذخیره اطلاعات Auto Storage Tiering

به شکل بالا دقت کنید که در قسمت پایین یک دایره شبیه کیلومتر ماشین قرار داده شده است که با توجه به ظرفیت و سرعت مورد نیاز کاربر به اطلاعات به صورت اتوماتیک اطلاعات در Tier های مختلف ذخیره می شود، در حقیقت یک نرم افزار مسئولیت انجام این کار را دارد. به همین عملیات Automated tiered storage می گویند. در واقع داده ها بر اساس دفعاتی که بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند برروی هاردهای با سرعت بالاتر ذخیره میشوند. که منطقی تر هم هست و داده هایی مثل بکاپ یا آرشیو بر روی هارد های با ظرفیت بیشتر قرار می گیرند.در آخر Tier یا Type همان نوع هارد دیسک ها هستند. در شکل ها بالا دیدید که یک منبع ذخیره سازی مثل هارد دیسک های SSD در Tier1 قرار گرفتند و یک منبع ذخیره سازی مثل هارد های SATA در Tier های بعدی قرار گرفت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × دو =