سرویسهای دنیای Cloud DaaS
تا حالا شده نرم افزاری رو بخواید راه اندازی کنید ولی سیستم عامل یا سخت افزارتون بهتون اجازه ی راه اندازی اون رو به شما نده؟
یا مثلاً میخواید یه نمونه کاری رو برای مشتریتون رندر بگیرید و نمیتونید با خودتون کامپیوتر رو جابجا کنید! حجم فایل هم اینقدر زیاده که نمیشه روی کول دیسک ریخت!
و مواردی که نیاز به سخت افزار خیلی قوی دارید ولی پول کافی برای خریدش ندارید!
در ابتدا باید گفت که DaaS مخفف کلمات Desktop as a Service می باشد. که توسط شرکتهای ارائه دهنده نرم افزار های third-party به عنوان یک راهکار cloud computing یا محاسبات ابری برای مجازی سازی دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرد. قابلیتهای DaaS متکی بر مجازی سازی دسکتاپ بوده و شامل مدیریت تسهیلاتی مانند کامپیوتر های رومیزی ، لپ تاپ ها و thin clients ها می شود که با استفاده از یک رابط کنترلی کاربر و یا با استفاده از دیوایس های اختصاصی درخواست های سرویس ابر را برای کاربران و سازمان ها درسرتاسر جهان انتقال می دهد.
میشه توی سرویس های DaaS به شما نرم افزار هایی رو داد که نیاز به سخت افزارهای بسیار قوی داره. یک حالت خیلی ساده براتون مثال میزنیم. شما طراح هستید و با یه نرم افزار بسیار معمولی به نام فتوشاپ کار می کنید. حالا به شما سفارش یک بنر ۱۰ متر در ۱۰ متر رو میده. حتماً میدونید که احتیاج به حداقل ۸ گیگ رم دارید. سرعت و قدرت سی پی یو بماند. اگر یک سیستم معمولی داشته باشید حدوداً ۳۰ دقیقه رندر این کار زمان میبره. اما ما به شما این امکان رو میدیم که با ۱۰۲۴ گیگ رم و ۷۲ هسته سی پی یو کار خودتون رو انجام بدید. به نظرتون چند دقیقه ای رند میگیرد و کار رو ذخیره می کنید؟! حالا برای کارهای سنگین تر مثل طراحی موتور و ماشین و … از نرم افزار SolidWork قراره استفاده کنید. اجرا کردن این نرم افزار خودش یه داستان داره . طراحی کردن باهاش داستان مفصل تری که مطمئناً با ۸ گیگ رم زیاد جوابگو نخواهد بود!